Industrielle batterier for produksjonsutstyr

Celltech designer skreddersydde batteriløsninger for et bredt spekter av industrielt utstyr, fra finmålesystemer til verktøy og ulike digitale enheter. Industrielle batterier er viktige komponenter som spiller en avgjørende rolle i å gi strøm til ulike bruksområder. Eksepsjonell energitetthet, robusthet og pålitelighet gjør dem uunnværlige for å sikre effektiv og uavbrutt drift i på tvers ulike industrisegmenter. Med mange års erfaring innen batteridesign og produksjon, vet vi hva som kreves for å lage batteripakker som oppfyller kravene til din applikasjon.

En rekke batteriteknologier for å møte spesifikasjoner

Vårt team av eksperter kan designe og produsere batteripakker ved hjelp av en rekke kjemikalier, fra enkle primære alkaliske batterier til avanserte litiumbatterisystemer. Våre batteriløsninger er konstruert for å oppfylle høye ytelsesstandarder, og gir et bredt driftstemperaturområde, lang levetid, høy energitetthet og høy effekt. Vi forstår også viktigheten av sikkerhet og beskyttelse, og derfor tilbyr vi IP6X-beskyttelse og ATEX-klassifiseringer for å sikre at batteriløsningene våre oppfyller dine sikkerhetskrav.

 

Design i samarbeid

Hos Celltech forstår vi at hver kundes behov er unike. Derfor jobber vi tett med deg i henhold til vår Celltech Lifecycle-modell for å identifisere dine spesifikke krav og designe en batteriløsning som passer dine behov. Enten du trenger en batteripakke som tåler ekstreme temperaturer, har lang levetid eller leverer høy effekt, har vi ekspertisen til å skape en løsning som fungerer for deg.

 

Så hvis du leter etter en pålitelig industriell batteriløsning for ditt industrielle utstyr, trenger du ikke lete lenger enn Celltech. Kontakt oss i dag med dine spesifikke krav, og vi vil samarbeide med deg for å finne den best mulige løsningen for dine behov.

Industrial Equipment Batteries Scaled 1.jpg