Engros batterier

Celltech har vært en pålitelig leverandør av høykvalitets engrosbatterier i 40 år. Vi tilbyr et stort produktspekter av batterier fra våre fabrikker og verdens ledende produsenter, egnet for tekniske grossister, industrikunder og detaljhandlere. Vi støtter våre kunder i å nå sine forretningsmål ved å tilby utmerket kundeservice og globale logistikkløsninger. 

Vår produktportefølje 

Vi er stolte av å ha et omfattende produktsortiment, inkludert alle batterikjemier fra verdens beste produsenter. Våre engrosbatterier er tilgjengelige i forskjellige størrelser og spesifikasjoner for å dekke de ulike behovene til våre kunder. Vår beholdning inkluderer blant annet litiumion, blysyre og alkaliske batterier. Med Celltech kan du være trygg på batterier av beste kvalitet til konkurransedyktige priser. 

Våre tjenester 

Vi tilbyr kundeservice på høyt nivå for å sikre at kundene våre får best mulig støtte. Våre lokale lagre sikrer at kundene får rask tilgang til bestillingene sine, og vår globale logistikk sikrer rettidig levering til ethvert sted over hele verden. I tillegg gir vi ekspertråd og veiledning for å hjelpe kundene våre med å ta de riktige kjøpsbeslutningene. Ikke nøl med å kontakte oss hvis du har spørsmål eller trenger ytterligere informasjon. 

Wholesale Batteries.png