Forsvars- og sikkerhetsbatterier

Pålitelig strømforsyning fra en pålitelig nordisk leverandør

I Celltech Group er vi stolte av å være en ledende nordisk leverandør av omfattende multiteknologisk forsvar, strømforsyning og batterisystemer. Vår ekspertise spenner fra de minste batteriene for kompakte droner til store batterier designet for store drivlinjer, noe som sikrer pålitelig kraft over et bredt spekter av militære og industrielle applikasjoner der feil ikke er et alternativ. Som en del av et økonomisk robust svensk konsern med over hundre års operativ historie, tilbyr vi uovertruffen stabilitet og tillit til levering av militære batterier.

Defence Security Batteries.jpg

Allsidige militære batterier for variert utstyr

Vi tilbyr et omfattende utvalg av militære batteripakker, fra små batterier som driver UAV-er til UPS-systemer til massive batterier for tunge militære kjøretøy. Vårt produktsortiment omfatter batterier fra skreddersydde løsninger skreddersydd for å møte spesifikke operasjonelle behov, helt til standardbatterier designet for generelle forsvars- og sikkerhetsapplikasjoner. I tillegg representerer vi noen av de mest kjente globale batterimerkene, og utvider deres militære batteritilbud til våre kunder.

Produktene våre gjennomgår strenge tester for å sikre pålitelighet og overlegen ytelse på ulike bruksområder – fra infanterikommunikasjon til marinefartøy og fly. Våre skalerbare energiløsninger holder militært personell tilkoblet, bevisst og trygt.

Intern forskning, utvikling og produksjon

Vårt interne FoU-team utvikler kontinuerlig batteriteknologi, forbedrer design og ytelse. Dette sikrer at batteriene våre inneholder den nyeste elektronikken og programvaren for optimal strømstyring, sikkerhet og effektiv kommunikasjon av batteridata.

Med toppmoderne produksjonsanlegg i Finland, Tyskland, Storbritannia, Bulgaria og Kina, utnytter Celltech omfattende markedserfaring og en teknologinøytral tilnærming for å levere trygge, innovative kraftløsninger av høy kvalitet som forbedrer servicemenns ytelse.

Hvorfor velge Celltech?

Nordic Heritage: Et stabilt, finansielt robust selskap, en del av en svensk børsnotert enhet med over hundre års historie. 

Tiår med ekspertise: 40 år i batteriindustrien og over 30 år dedikert til forsvarsbatterier. 

Top-Tier Supplier Network: Tilgang til Tier 1 celle- og komponentleverandører globalt og i hele Europa, med en sterk tilstedeværelse i Norden. 

Europeisk produktfotavtrykk: Evnen til å levere produkter med europeisk produksjon og komponenter sikrer rask respons og pålitelighet i forsyningskjeden. 

Forsvarsindustri Acumen: Dyp forståelse av militære standarder, normer og krav. 

Sertifiseringer: Omfattende bransjepåkrevde sertifiseringer på plass for kvalitet og sikkerhet. 

Sikkerhet og konfidensialitet: Robuste IT-sikkerhetstiltak, beskyttelse av immaterielle rettigheter og strenge produktkonfidensialitetsprotokoller. 

Skalerbar produksjon: Fleksibel og skalerbar produksjonskapasitet på tvers av flere europeiske lokasjoner. 

er.

Omfattende batteriløsninger for virksomhetskritiske operasjoner

Celltech støtter militære, forsvars- og offentlige sikkerhetsteam – inkludert EMS, rettshåndhevelse og brannvesen – Celltech designer og produserer batterier for et bredt spekter av krevende applikasjoner, inkludert:

– C5ISR (kommando, kontroll, kommunikasjon, datamaskiner, kampsystemer, etterretning, overvåking og rekognosering)

– Landsystemer

– Luftfart og bakkestøttesystemer

– Offshore og Naval Systems

– Våpensystemer

 

Kontakt oss for å lære mer om hvordan Celltech, en stabil og mangeårig nordisk batterileverandør, kan utstyre deg med riktig batteriløsning, uansett størrelse eller type militært utstyr.