Maritime og offshore batterier

I over førti år har Celltech vært en ledende leverandør av maritime batteriløsninger. Vårt første produkt, et alkalisk batteri for bøyer, er fortsatt i produksjon i dag. Siden 1980-tallet har vi utvidet vårt tilbud til å dekke ulike maritime applikasjoner, fra fyrtårn til AUV-robotikk.

Pålitelige batteriløsninger for maritime applikasjoner

Celltech dekker hele spekteret av maritime og offshore-applikasjoner, fra havbunnen til vannoverflaten, med pålitelige batterier utviklet for et av verdens mest krevende miljøer. Våre løsninger tåler ekstreme forhold, inkludert temperatursvingninger, trykkendringer og mekaniske støt, og sikrer driftsstabilitet og varighet.

Allsidige applikasjoner i maritim teknologi

I det uforutsigbare maritime miljøet prioriterer vi sikkerhet og pålitelighet i våre design. Vi betjener ulike sektorer, fra OEM-produsenter til forsvar, og støtter navigasjon, havforskning, miljøovervåking og strømming til autonome og fjernstyrte kjøretøy som AUV-er, ROV-er og UIV-er.

Den økende trenden mot elektrifisering øker etterspørselen etter batterier i utstyr og fartøy, og helelektriske og hybride fremdriftssystemer.

Markedskompetanse og kundenes tillit

Som en pålitelige batterispesialister tilbyr Celltech en variert portefølje, inkludert forskjellige litiumteknologier. Vår Celltech Lifecycle-modell sikrer åpenhet om totalkostnader, høy kvalitet og bærekraft.

Kontakt oss for å finne ut mer om våre standard- og tilpassede maritime batteriløsninger og hvordan vi kan hjelpe deg.

Celltech Buoy Batteries .jpg
Celltech buoy batteries from the 1980s - a battery we produce still today.