Batterier til anleggsmaskiner

Skiftet mot elektrifisering av ikke-veigående kjøretøy går raskt, med en betydelig del av overgangen drevet av å vedta litium-ion (Li-ion) batteriteknologi. Maskinene som en gang kjørte på forbrenningsmotorer, blir nå rekonstruert for å fungere på hybride og helelektriske kraftkilder.

 

Batterier designet for å tåle ekstreme forhold

Spesielt industrikjøretøy krever robuste batteripakkearkitekturer som tåler ekstreme forhold. Batterisystemene må være konstruert for å fungere i en rekke tøffe miljøer, inkludert utendørs og sure forhold, samt de med høye og lave temperaturer.

For å møte denne etterspørselen tilbyr Celltech modulære og avanserte batterisystemer som er spesielt konstruert for å yte under disse utfordrende forholdene. Videre kan vårt intelligente batteristyringssystem kontinuerlig overvåke og optimalisere batterisystemets parametere, for eksempel helsetilstanden (SoH), for å forbedre ytelsen og forlenge batterisystemets levetid.

Celltech Non Road Vehicles.png

Fordeler med Li-Ion-teknologi for ikke-veigående kjøretøybatterier

En av de kritiske faktorene som driver innføringen av Li-ion-batterier er deres høye energitetthet, noe som resulterer i lengre driftstider og forbedret effektivitet. Sammenlignet med tradisjonelle blybatterier er Li-ion-batterier lettere, mindre og mer effektive, noe som gjør dem ideelle for bruksområder som krever høy energitetthet og redusert vekt.

Batterisystemer av høy kvalitet

Hos Celltech anerkjenner vi den kritiske rollen batterier spiller i elektrifiseringen av ikke-veigående kjøretøy. Vi er forpliktet til å levere batterisystemer av høy kvalitet, med vår Celltech Lifecycle-modell, som oppfyller kravene til ulike bransjer, inkludert landbruk, konstruksjon og materialhåndtering. Hvis du trenger mer informasjon om våre produkter og tjenester, ikke nøl med å kontakte oss. Vi hjelper deg mer enn gjerne med dine behov for batterisystemet.