Telekom batterier og strømløsninger

Batteri- og strømløsninger med høy ytelse for telekomsektoren

Hos Celltech leverer vi pålitelige batteri- og strømløsninger med høy ytelse til telekomsektoren. I dagens verden, hvor alle er tilkoblet 24/7, er telenettverk avgjørende for at det moderne samfunnet skal fungere godt. Våre kunder trenger batterier og strømløsninger de kan stole på, selv under ekstreme forhold.

 

Bredt utvalg av telekombatterier, kraftsystemer og globale tjenester

Telekomsystemer sikrer telekommunikasjonstjenester i tilfelle strømbrudd og svingninger i nettet. Hos Celltech tilbyr vi et bredt spekter av kraftsystemer og globale tjenester til telekomoperatører, nettverksprodusenter og integratorer. Med 40 års erfaring med å levere reserveløsninger for telekom, har vi et vell av kunnskap innen ulike batterikjemier. Vi samarbeider tett med verdensledende produsenter av telekombatterier og kraftsystemer for å kontinuerlig fornye og forbedre produktene våre.

 

Likerettere, omformere og batterier

De viktigste delene av et telekom-kraftsystem er likerettere, omformere og batterier. I likestrøms (DC) kraftsystemer konverterer en likeretter vekselstrøm (AC) til DC og gir kraften som er nødvendig for å lade batterier. Mens i vekselstrømssystemer konverterer en omformer DC til avbruddsfri vekselstrøm.

Celltech tilbyr et omfattende utvalg av premium bly-syre- og litiumionbatterier som gir førsteklasses ytelse, lang levetid, høy energitetthet, enkel installasjon og problemfri drift for et bredt utvalg av telekomapplikasjoner. Noen av batteriene våre er spesialdesignet for pålitelig reservestrøm og er godt egnet til å møte de høye strømkravene til de mest krevende UPS-applikasjonene.

 

Skreddersydde løsninger for å møte spesifikke krav

Hos Celltech har vi en rekke batteri- og strømforsyningsløsninger som er designet for å møte de spesifikke kravene til telekomsektoren. Våre produkter er bygget for å tåle tøffe miljøer og er grundig testet for å sikre høy ytelse og pålitelighet. Hvis du leter etter den best mulige løsningen for sikkerhetskopiering av telekom, inviterer vi deg til å kontakte oss i dag. Vårt team av eksperter vil samarbeide med deg, basert på vår Celltech Lifecycle-modell, for å forstå dine spesifikke behov og gi deg en skreddersydd løsning som oppfyller dine krav. Med Celltech kan du være trygg på at du har en partner som er forpliktet til å levere best mulige løsninger for ditt telekomnett.

Telecom Batteries.png