Et nytt patent for å forbedre batterisikkerheten

Batteripatent

Celltech (Zhongshan) Ltd, et søsterselskap i Celltech Group, har nylig blitt tildelt enda et patent. Denne gangen for en dual beskyttelseskrets for litiumbatterier. Denne spennende utviklingen representerer et betydelig skritt fremover for Celltech, og bidrar til å etablere selskapet som en høyteknologisk aktør i batteribransjen

I takt med at verden blir mer elektrifisert, er kontinuerlig innovasjon nødvendig for batteribransjen. Celltech ser innovasjon og tilhørende immaterielle rettigheter (IPR) som en viktig del av sitt arbeid for en mer bærekraftig, elektrifisert økonomi. I denne artikkelen er vi glade for å fortelle deg om det siste patentet vi har fått som et resultat av vår produktutvikling.

Celltech Zhongshans nye patenterte løsning forhindrer svikt i den andre beskyttelseskretsen i ekstreme tilfeller, noe som har vært en tydelig utfordring med eksisterende teknologi. I tillegg gir den patenterte løsningen omfattende beskyttelse for litiumbatterier, noe som forbedrer sikkerheten og påliteligheten.

Med en tilnærming med doble integrerte kretser (IC) og doble metall-oksid-halvledere (MOS), gir den nye kretsen dobbel beskyttelse for battericellene, selv i tilfelle svikt i den primære kretsen. Den patenterte løsningen overvinner utfordringene med eksisterende teknologier der det kan oppstå problemer med dobbel spenningsbeskyttelse, sikringssvalg, høye spenninger og -strømmer samt overladningsbeskyttelse.

Totalt sett demonstrerer patentet Celltechs forpliktelse til å fremme banebrytende batteriteknologi og sikre sikkerheten og påliteligheten til produktene. I tillegg representerer det en spennende utvikling for Celltech og dets kunder med nye muligheter innen produksjon av litiumbatterier.

Du kan lese mer om litium-ion teknologien hos Celltech Battery School.