Celltech styrker serviceteamet for UPS med to erfarne Elektrikere

UPS Service

Vi har gleden av å introdusere våre to nye teammedlemmer, Jake Howard og Johnny Andresen. Begge bringer med seg lang erfaring som faglærte elektrikere. Jake og Johnny blir en del av vårt serviceteam. De vil utføre installasjon, igangkjøring, service og reparasjoner for våre Vertiv- og Centiel-UPS-systemer.

Celltech AS har en lang historie med grundig og god kundeservice for Vertiv- og Centiel-UPS-systemer. Med en virksomhet som fortsetter å vokse, styrkes vårt serviceteam nå ytterligere med tillegget av disse to erfarne medlemmene.

Johnny bringer med seg en imponerende 25 års erfaring som elektriker. Hans ekspertise vil være en uvurderlig ressurs for vårt serviceteam. Johnny motiveres av å levere førsteklasses service og vil utføre installasjoner og reparasjoner for å sikre at våre kunder opplever sømløs og pålitelig strømforsyning.

Med 14 års erfaring som elektriker bringer Jake en solid kompetanse til Celltech. Hans tekniske ferdigheter og hans fokus på god kvalitet vil bidra til å opprettholde vår høye standard for UPS-systemer. Jake vil spille en nøkkelrolle i igangkjøring og vedlikehold for å sikre optimal ytelse og pålitelighet.

Vi er sikre på at med Johnny og Jake i vårt team, så vil vi styrke vår evne til å betjene kundene våre enda bedre. Som en pålitelig aktør innenfor UPS-systemer er Celltech AS glade for å ønske dem velkommen ombord og ser frem til et fruktbart samarbeid.

Les mer om vårt tilbud av UPS og relaterte tjenester her.

0 liker