Celltech viser frem batteriløsninger på Euro Expo-messen i Mo i Rana

Mo I Rana Euro Expo 2023

Celltech AS deltar på Euro Expo-messen 22. – 23. november 2023 i Ranahallen i Mo i Rana.

Celltech Group, som Celltech AS er en del av, er en ledende aktør innen batteriløsninger for profesjonelle brukere og kunder over hele Norden. Med stort fokus på skreddersydde løsninger designer, utvikler og integrerer de batterier og batterisystemer som passer perfekt til ulike bruksområder. Celltech AS setter kundenes behov i sentrum av deres virksomhet, fra standardprodukter til skreddersydde prosjekter.

“Vi er stolte av å presentere våre innovative batteriløsninger på Euro Expo-messen i Mo i Rana,” sier Halvor Moe Bjørnstad, administrerende direktør, Celltech AS. “Med våre langvarige og sterke partnerskap med mange av de beste batteriprodusentene samt produksjon i våre egne fabrikker i Europa og Asia og vår omfattende erfaring, er vi klare til å møte behovene til profesjonelle brukere og kunder fra ulike bransjer.”

Celltech AS tilbyr et bredt spekter av produkter, inkludert proprietære- og standardbatterier fra internasjonalt anerkjente produsenter. Vår ekspertise strekker seg til integrerte batteriløsninger, hvor vi veileder kundene gjennom hele prosessen fra konsept til ferdig produkt etter Celltech Lifecycle-modellen.

Euro Expo-messen i Mo i Rana vil gi besøkende en unik mulighet til å utforske Celltech AS sine nyeste batteriteknologier og -løsninger. Messen samler ledende leverandører innen produksjons- og prosessindustrien, og gir en plattform for kunnskapsutveksling og oppdateringer.

Datoene for messen er 22. – 23. november 2023, og vil finne sted i Ranahallen. Inngang er gratis for bransjefolk, og det vil være en mulighet til å nyte gratis kaffe og smørbrød mellom 08:00 og 09:00. Messens åpningstider er fra 08:00 til 16:00.

Euro Expo-messen i Mo i Rana arrangeres av EURO EXPO, som har en lang historie med å skape effektive møteplasser mellom kjøpere og selgere i produksjonsindustrien. Det er en unik mulighet for virksomheter til å etablere og bygge forretningsforbindelser på kort og lang sikt.

Besøk Euro Expo-messen i Mo i Rana for å oppdage de siste nyvinningene innen batteriteknologi og for å lære mer om hvordan Celltech AS kan betjene dere med batteriløsninger for å møte deres behov.

Hent inngangsbilletten din