PowerNor og Staubo Elektro-Maskin blir Celltech AS

PowerNor Og Staubo Elektro Maskin Blir Celltech AS

Siden 1959 og 2003 har de to selskapene stått for kvalitet og god kunnskap i det norske markedet. Nå forenes disse to selskapene og tar navnet Celltech AS.

PowerNor har siden 2003 drevet med UPS-systemer og har levert gode løsninger over hele Norge. UPS-merkene vi fører er Vertiv og Centiel. PowerNor har også en egen serviceorganisasjon som sørger for tilsyn og service over hele landet.

Staubo Elektro-Maskin AS har vært en solid aktør i det norske batterimarkedet siden tidlig på 80-tallet. Kunnskapen om, og erfaringen med batterier og batterisystemer er kjernen i dagens virksomhet. Selskapet ble grunnlagt i 1959, og er i dag et sterkt navn innenfor vårt segment.

Når vi nå slår oss sammen, skifter vi navn til Celltech AS. Celltech kjenner mange igjen fra Sverige, Danmark og Finland. Vi har vært en del av denne gruppen i flere år, og ønsker nå å bli en enda tydeligere del av en større gruppe.

Celltech AS vil kunne levere UPS systemer og UPS service til kunder I hele Norge. Vi kan levere alt fra de mindre systemene opp til større anlegg. Samtidig vil vi fortsette vårt gode arbeid som en totalleverandør av batteri og batteriløsninger. Med et bredt utvalg leverandører kan vi levere den kvaliteten kunden ønsker. Samtidig vil vi levere de tilhørende komponentene og systemene som kobles til batteriene.

Med eget lager sentralt i Oslo, vil vi kunne sørge for at våre kunder raskt har de produktene de behøver for å løse sine oppgaver i felt.

Som en del av Celltech gruppen kan vi også designe skreddersydde batteriløsninger fra våre egne fabrikker både i Europa og Asia.

0 liker