Procell-batterier laget for profesjonell bruk av Duracell

Procell

Celltech er stolte av å kunngjøre vår rolle som offisiell leverandør av Procell Batteries i Norge. Procell-batterier er kjent for sin pålitelighet og er konstruert spesielt for profesjonelt bruk. De er designet for å møte de strenge kravene til moderne næringer. Vårt partnerskap med Procell utruster norske fagfolk med batteriløsninger som tåler tidens tann.

Procells dedikasjon til det profesjonelle markedet

Procell er Duracell-selskapets profesjonelle batterimerke. Mens andre batterimerker betjener både detaljhandel og profesjonelle kunder, fokuserer Procell utelukkende på det profesjonelle markedet for å garantere produkter og tjenester spesielt designet for profesjonelt bruk. Som et resultat brukes Procell-batterier av millioner av profesjonelle sluttbrukere og ledende profesjonelle OEM-er (Original Equipment Manufacturers) over hele verden på grunn av Procell-batterienes kvalitet, pålitelighet og ytelse.

Procell Produkter

Procell tilbyr et bredt utvalg av høytytende profesjonelle batterier, inkludert alkaliske, litium knappeceller og kraftige litiumbatterier. Procell forstår at for profesjonelle sluttbrukere er det avgjørende å drive forretningsmessig lønnsomhet, og minimering av dyre batteribytter er en viktig faktor.

Procell har gjennomført intensiv enhetstesting i laboratoriene sine og fått reell erfaring med OEM-partnere, noe som har ført til oppdagelsen av at utvikling av enhetsspesifikke industribatterier med unike strømprofiler kan forlenge batterilevetiden betydelig og redusere erstatningskostnadene.

Procell er det eneste merket som tilbyr enhetsspesifikke profesjonelle alkaliske batterier. Procell tilbyr to typer alkaliske batterier – Procell Alkaline Constant battery, som har blitt redesignet for langvarig og konsistent ytelse i enheter med lavt strømforbruk, og Procell Alkaline Intense batterier, en ny batteriserie som er spesielt designet med en unik strømprofil for å vare lenger i profesjonelle enheter med høyt strømforbruk.

Ved å velge enten Procell Alkaline Intense eller Procell Alkaline Constant for enheten din, kan du maksimere batteriets levetid og minimere batteribytte sammenlignet med tidligere Procell Alkaline AA-, AAA-, C- og D-batterier.

Procell Teknologi

Procell alkaliske batterier er laget med en forbedret celledesign, noe som sikrer cellekonstruksjon av høyeste kvalitet sammenlignet med de tidligere industrielle alkaliske AA- og AAA-batteriene.

Batteriene gjennomgår strenge tester for å garantere pålitelig ytelse, og miljøtesting for å sikre pålitelig og konsekvent bruk. Procells overlegne alkaliske celledesign gjør det mulig å bruke batteriene i temperaturer fra -20 °C til 54 °C.

Design-, sikkerhets-, produksjons- og kvalifiseringsprosessene følger Procells strenge batteristandarder, som omfatter deler av ANSI- og IEC-batteristandardene.

Celltech: Din inngangsport til Procells profesjonelle dyktighet

Som offisiell distributør av Procell-batterier i Norge, er Celltech unikt posisjonert for å koble norsk industri med Procells avanserte energiløsninger. Vårt partnerskap er mer enn en distribusjonsavtale; Det er en felles forpliktelse til å styrke bransjer med pålitelig batteriteknologi med høy ytelse. Celltechs ekspertise i det lokale markedet, kombinert med Procells innovative produkter, gir norske fagfolk uovertruffen tilgang til batteriløsninger som er konstruert for å utmerke seg i profesjonelle omgivelser.

Samarbeidet mellom Celltech og Procell representerer en strategisk tilpasning av kompetanse og innovasjon, med sikte på å levere overlegne batteriløsninger til det norske proffmarkedet. I en tid der kravene til profesjonelt utstyr stadig øker, sikrer valget av Procell gjennom Celltech, tilgang til batteriteknologi som ikke bare er avansert, men også skreddersydd for å møte de strenge standardene for profesjonelle applikasjoner.

Les mer om Procell-batterier i Celltechs sortiment 

Procell Intense Battery

Procell alkaliske intense batterier

Procell intense alkaliske batterier er designet for profesjonelt utstyr med høy belastning, og tilbyr langvarig ytelse. Batterier er tilgjengelige i standardstørrelser og anbefales for bruk i enheter som blodtrykksmålere, såpedispensere, papirhåndkledispensere, lommelykter, elektroniske dørlåser, safer, automatiske kraner og luftoppfriskere eller motoriserte persienner. Driftstemperaturen varierer fra -20 °C til +54 °C.

Se produkter

Procell Constant Battery

Procell alkaliske konstante batterier

Procell konstante alkaliske batterier er konstruert for lang levetid og pålitelig ytelse i profesjonelle enheter med lavt avløp, med et driftstemperaturområde fra -20 °C til 54 °C.  Disse batteriene er ideelle for enheter som røyk-/karbonmonoksidvarslere, sikkerhetstastaturer, fjernkontroller, trådløse mus, tastaturer, bevegelsessensorer og flushometers.
Se produkter

Procell High Power Lithium Battery

Procell High Power litiumbatterier

Procell High Power litiumbatterier er konstruert for profesjonelle enheter. Batteriene har høy energitetthet og motstandskraft over ekstreme temperaturer fra -20 ° C til 60 ° C.  Disse batteriene er ideelle for applikasjoner som krever høyt strømtrekk, og er designet for både periodisk og kontinuerlig bruk, egnet for elektroniske dørlåser, bevegelsessensorer, blant andre enheter. De tilbyr en flat og lav selvutladningshastighet.
Se produkter

Procell Lithium Coins Battery

Procell litium knappeceller

Procell litium knappeceller er designet for kompakte profesjonelle elektroniske enheter, og tilbyr høy energitetthet og lav selvutlading. Disse batteriene er ideelle for et bredt spekter av applikasjoner, inkludert røykvarslere, fjernkontroller, blodmonitorer, glukosemålere, bevegelsessensorer og 2-veis radioer. De tilbyr robust ytelse i driftstemperaturer fra -20 °C til 60 °C.  De leveres i barnesikker emballasje, og batteriene er utstyrt med Duracells patenterte “bitterbelegg” på kantene for å øke barnesikkerheten.
Se produkter