Staubo Elektro-Maskin AS viser frem batteriløsninger på Euro Expo-messen i Ålesund

Ålesund Euro Expo 2023 Website

Staubo Elektro-Maskin AS deltar på Euro Expo-messen 27. – 28. september 2023 i Sparebanken Møre Arena i Ålesund.

Celltech Group, som Staubo Elektro-Maskin AS er en del av, er en ledende aktør innen batteriløsninger for profesjonelle brukere og kunder over hele Norden. Med stort fokus på skreddersydde løsninger designer, utvikler og integrerer de batterier og batterisystemer som passer perfekt til ulike bruksområder. Staubo Elektro-Maskin AS setter kundenes behov i sentrum av deres virksomhet, fra standardprodukter til skreddersydde prosjekter.

“Vi er stolte av å presentere våre innovative batteriløsninger på Euro Expo-messen i Ålesund,” sier Halvor Moe Bjørnstad, administrerende direktør, Staubo Elektro-Maskin AS. “Med våre langvarige og sterke partnerskap med mange av de beste batteriprodusentene samt produksjon i våre egne fabrikker i Europa og Asia og vår omfattende erfaring, er vi klare til å møte behovene til profesjonelle brukere og kunder fra ulike bransjer.”

Staubo Elektro-Maskin AS tilbyr et bredt spekter av produkter, inkludert proprietære- og standardbatterier fra internasjonalt anerkjente produsenter. Vår ekspertise strekker seg til integrerte batteriløsninger, hvor vi veileder kundene gjennom hele prosessen fra konsept til ferdig produkt etter Celltech Lifecycle-modellen.

Euro Expo-messen i Ålesund vil gi besøkende en unik mulighet til å utforske Staubo Elektro-Maskin AS sine nyeste batteriteknologier og -løsninger. Messen samler ledende leverandører innen produksjons- og prosessindustrien, og gir en plattform for kunnskapsutveksling og oppdateringer.

Datoene for messen er 27. – 28. september 2023, og vil finne sted i Sparebanken Møre Arena. Inngang er gratis for bransjefolk, og det vil være en mulighet til å nyte gratis kaffe og smørbrød mellom 08:00 og 09:00. Messens åpningstider er fra 08:00 til 16:00.

Euro Expo-messen i Ålesund arrangeres av EURO EXPO, som har en lang historie med å skape effektive møteplasser mellom kjøpere og selgere i produksjonsindustrien. Det er en unik mulighet for virksomheter til å etablere og bygge forretningsforbindelser på kort og lang sikt.

Besøk Euro Expo-messen i Ålesund for å oppdage de siste nyvinningene innen batteriteknologi og for å lære mer om hvordan Staubo Elektro-Maskin AS og Celltech kan betjene dere med batteriløsninger for å møte deres behov.

Hent inngangsbilletten din

0 liker