Utforsk Mastervolts banebrytende energiløsninger med Celltech AS 

Mastervolt

Celltech AS er den pålitelige distributøren av Mastervolt-produkter i Norge. Vi er stolte av å tilby førsteklasses energiløsninger skreddersydd for å møte unike krav til omfattende applikasjoner. I denne artikkelen dykker vi ned i utvalget av Mastervolt-produkter tilgjengelig gjennom Celltech AS, med innsikt fra vår salgsingeniør, Øystein Risan Kvisla

Tiår med erfaring 

Øystein Risan Kvisla, vår mest erfarne salgsingeniør i Celltech AS, beskriver sin rolle som problemløser. “I de fleste tilfeller er henvendelsene vi står overfor basert på et underliggende problem, og å kunne hjelpe kunden med å identifisere og løse problemet ved å adressere skjulte eller åpenbare symptomer er veldig tilfredsstillende,” sier han. Med Mastervolt-produktene, kjent for sin høye kvalitet og robusthet, synes Øystein det er enklere å tilby effektive løsninger til kundene. 

Mastervolt: The power to be independent 

Mastervolt står for pålitelige og fremtidsrettede kraftomformingsløsninger. Som spesialister innen styring, konvertering og lagring av elektrisk energi, tilbyr Mastervolt en omfattende produktportefølje med et effektområde fra 300 W til 40 kW. Løsningene er mye brukt i krevende markeder som marine, bil, offshore, industri, autonome farkoster og infrastruktur. 

Mastervolts målsetting 

Mastervolts oppdrag er innkapslet i deres motto: “Kraften til å være uavhengig, ved å gi verden meningsfulle energiløsninger.” Dette oppdraget driver deres forpliktelse til innovasjon og pålitelighet i hvert produkt de tilbyr. 

Mastervolts visjon 

Mastervolt ser for seg en verden der folk er selvforsynt med strøm, uavhengig av hvor de befinner seg. Gjennom innovasjon og samarbeid har Mastervolt som mål å oppnå en ledende rolle i nisjene i sine kjernemarkeder. De er dedikert til å tilføre verdi for sine kunder gjennom sin ekspertise innen administrasjon, overvåking, konvertering og lagring av strøm, samtidig som de gir et godt arbeidsmiljø for de som deler deres lidenskap. 

Overlegne batteriladere og omformere 

Mastervolt har etablert seg som ledende innen energisektoren siden tidlig på 1990-tallet. Deres omfattende erfaring gjenspeiles i produktporteføljen, noe som gjør batteriladere og omformere egnet for alle bruksområder. Øystein fremhever: “Erfaringen de har bygget opp og deretter implementert i produktporteføljen, gjør at produktene skiller seg ut.” 

Batteriladere 

Mastervolts batteriladere er designet for å levere full ytelse over lang tid, og under krevende omstendigheter. De er egnet for et bredt spekter av applikasjoner, og sikrer at batteriene alltid er ladet og klare til bruk. 

Vekselrettere 

Mastervolt-omformere er konstruert for å gi pålitelig og effektiv strømomforming. Disse omformerne er ideelle for ulike innstillinger, fra fartøy/kjøretøy til industri, og sikrer en jevn strømforsyning under alle forhold. 

Celltech AS sin rolle som leverandør av Mastervolt-produkter 

Hos Celltech AS utnytter vi vår omfattende kunnskap og erfaring til å veilede kundene i å velge riktige Mastervolt-produkter. Øystein forklarer: “Celltech er kjent for å ha omfattende og nødvendig kunnskap og erfaring rundt de ofte små, men viktige detaljene.” Vår kunnskap og erfaring hjelper kundene med å forstå verdien og fordelene med Mastervolt-produkter, og ta veloverveide beslutninger i et konkurranseutsatt marked. 

Omfattende tjenester og støtte 

Celltech AS tilbyr et bredt spekter av tjenester i tråd med Celltech Lifecycle-modellen for å støtte våre kunder gjennom alle faser av prosjektet. – Vi hjelper ofte kundene våre med in-design, systemkonfigurasjon og support“, sier Øystein. Vi opprettholder også et etterspørselsbasert lager av produkter for å sikre tilgjengelighet når det trengs, og styrker vår rolle som en verdiskapende aktør i markedene vi leverer til. 

Hva skiller Mastervolt fra hverandre 

Mastervolts produkter er kjent for sin kvalitet, pålitelighet og utvidede systemmuligheter. Øystein understreker: “Den upåklagelige kvaliteten, påliteligheten og den enorme mengden systemmuligheter Mastervolt-produktene gir.” Disse egenskapene gjør Mastervolt til et foretrukket valg for kunder som leter etter energiløsninger som skal fungere godt og lenge. 

Innovasjoner fra Mastervolt 

Mastervolt fortsetter å innovere, introduserer produkter som oppfyller markedets krav og åpner nye forretningsmuligheter. Et av de nyeste og mest innovative produktene fra Mastervolt er Mac Plus DC/DC-omformerserien. Disse produktene er designet for å løse vanlige laderelaterte problemer som ofte oppstår om bord i kjøretøy eller fartøy. Mac Plus-omformeren yter eksempelvis en fullverdig ladesekvens på sekundærsiden, og sørger på den måten for at batteriene holdes i optimal stand. 

Mac Plus 12/12-50 DC/DC-lader 

Lading av driftsbatteriene om bord i et kjøretøy eller fartøy kan være utfordrende på grunn av lange ladetider og ufullstendige ladninger. Mac Plus 12/12-50 DC/DC-laderen løser disse problemene ved å sikre rask og sikker lading på korte turer og beskytte driftsbatteriet og sensitivt utstyr med spenningsstabiliseringsfunksjonen. Denne robuste DC-DC-laderen garanterer optimal tilstand for driftsbatteriet ved å kompensere for spenningstap og stabilisere ladespenningen. 

En annen innovasjon som er verdt å nevne er MLI Ultra-serien av litium-ion-batterier. Til tross for at det ble introdusert for flere år siden, har dette produktet gjennomgått generasjonsendringer, og opprettholder sine fremtidsrettede egenskaper og egnethet i ulike applikasjoner. 

Konklusjon 

Celltech AS har forpliktet seg til å levere Mastervolts pålitelige og allsidige produkter for å møte norske kunders krevende energibehov. Vår personlige support og ekspertløsninger sikrer at hver kunde får mest mulig ut av sine Mastervolt-systemer. For energiløsninger av høy kvalitet, stol på Celltech AS og Mastervolt for fremtidige installasjoner. 

For mer informasjon om Mastervolt-produkter, besøk Mastervolt-siden på vårt nettsted. 

1 liker