Om oss

Celltech AS

Staubo Elektro-Maskin AS og PowerNor AS har fusjonert for å danne Celltech AS, og er nå en ledende aktør innen batteri- og UPS Systemer i Norge. Dette sterke samarbeidet gir en rekke fordeler for våre kunder.

Sterkere sammen

Med Staubo Elektro-Maskins 64-år lange arv av fremragende arbeid og PowerNors erfaring helt tilbake til 2003, gir Celltech AS en enestående bransjekunnskap for hvert prosjekt. Denne fusjonen betyr at vi er bedre rustet enn noen gang til å møte dine behov for høykvalitetsbatterier og UPS-systemer, og sikrer uavbrutt pålitelighet for dine kritiske behov.

Forbedringer i alle ledd

Vi har nå vokst til et solid lag på 15 dyktige personer med kontorer i Oslo og Skjetten, et velutstyrt lager i Oslo, og et toppmoderne UPS-laboratorium. Våre utvidede kapasiteter gjør at vi kan tilby skreddersydde løsninger som nøyaktig passer dine krav. Vi fremmer en kultur for kunnskapsdeling som oppmuntrer til innovasjon. Dette betyr at du kan stole på at dine løsninger alltid vil være i samsvar med både tidens krav og deres ønsker. Vi forplikter oss til å ligge i forkant og stadig forbedre våre prosesser for å betjene våre kunder bedre.

Batterileverandør

En del av Celltech Group

Celltech AS er en del av Celltech Group, en fremtredende europeisk leverandør av batteri- og strømløsninger. Med tilgang til felles ressurser, banebrytende forskning og utvikling, produksjonsanlegg og sterke leverandørforhold, er Celltech Group ledende i å betjene et bredt spekter av bransjer.

Bærekraft

Celltech AS er forpliktet til en bærekraftig fremtid. Vi er dedikert til prinsippene om en sirkulær økonomi gjennom vår Celltech Lifecycle-tilnærming. Denne tilnærmingen sikrer at våre løsninger har minimal miljøpåvirkning og overholder bransjestandarder og sertifiseringer.

En video om Celltech AS

Fran Enkelcell Till Specialdesign.jpg

Lokal tilstedeværelse

Med lokal tilstedeværelse i Norge og rundt om i verden har vi god kjennskap til markedet. Siden oppstarten i 1984 har vi jobbet hardt for å bygge langvarige relasjoner med våre kunder og samarbeidspartnere. Vår ambisjon er å jobbe tett med våre kunder og fungere som en intern batteriavdeling.

Vårt løfte

Kombinasjonen av norsk tilstedeværelse og global rekkevidde gjør at vi kontinuerlig finner optimale løsninger for våre kunders behov. Vi tar selvfølgelig hånd om ditt batteri gjennom hele prosessen, fra idé til ferdig produkt. Dette gjør vi i samarbeid med våre partnere – verdens ledende celle- og batteriprodusenter.

Har For Att Stanna.jpg
Trojan batterier

Lang erfaring

Celltech har vært tilstede på markedet i nesten fire tiår. Vi har inngående kunnskap om bransjen og streber alltid etter å være oppdatert på det siste innen et batterilandskap som stadig endrer seg med nye krav og behov. Batterier har vært vårt ekspertområde siden starten, og det er det fortsatt i dag.

Her for å bli

Vi har en stabil eier, Addtech AB, som er notert på Stockholmsbørsen og har en virksomhet som går tilbake over hundre år i tid. Dette gir Celltech stabilitet, erfaring og tilgang til et stort nettverk av komplementære virksomheter.

Vi Tillfor Varde.jpg

Fra enkelcelle til spesialdesign

Vi tilbyr både standardprodukter og skreddersydde løsninger til et bredt spekter av kunder på den globale markedet. Med vårt tekniske team er vi alltid klare til å bruke vår høye kompetanse for å hjelpe deg med å finne den beste løsningen som møter de unike behovene til akkurat ditt produkt.
Velkommen til Celltech!
Vi kan batterier.

Vi tilfører verdi

Addtech er et svenskt, børsnotert teknologihandelskonsern. Virksomheten består av over 150 selvstendige selskaper som selger høyteknologiske produkter og løsninger til kunder innen hovedsakelig produksjonsindustrien og infrastruktur i rundt 20 land. Addtech skaper optimale forutsetninger for datterselskapenes lønnsomhet og vekst.