Batteri- og UPS-nyheter

Procell

Procell-batterier laget for profesjonell bruk av Duracell

Celltech er stolte av å kunngjøre vår rolle som offisiell leverandør av Procell Batteries i Norge. Procell-batterier er kjent for sin pålitelighet og er konstruert spesielt for profesjonelt bruk. De er designet for å møte de strenge kravene til moderne næringer. Vårt partnerskap med Procell utruster norske fagfolk med batteriløsninger

Les mer »
UPS Service

Celltech styrker serviceteamet for UPS med to erfarne Elektrikere

Vi har gleden av å introdusere våre to nye teammedlemmer, Jake Howard og Johnny Andresen. Begge bringer med seg lang erfaring som faglærte elektrikere. Jake og Johnny blir en del av vårt serviceteam. De vil utføre installasjon, igangkjøring, service og reparasjoner for våre Vertiv- og Centiel-UPS-systemer.

Les mer »
PowerNor Og Staubo Elektro Maskin Blir Celltech AS

PowerNor og Staubo Elektro-Maskin blir Celltech AS

To selskaper med lang historie og høy kompetanse innen UPS og batterier har slått seg sammen til Celltech AS. Celltech tilbyr UPS-systemer, batterier og tilbehør for alle typer energilagringsbehov. Celltech har et serviceteam og et lokalt lager i Norge og kan levere skreddersydde batteriløsninger fra egne fabrikker.

Les mer »
7356 Macplusrv[1]

DC/DC-ladere – utvidet sortiment

Mange opplever utfordringer forbruksbatteriene skal lades – enten det er om bord i en båt, bobil, lastebil eller servicebil.  De vanligste problemene er at ladingen tar altfor lang tid, eller at batteriene ikke blir fulladet. Løsningen? En robust og pålitelig DC/DC-lader. Batteriet er den viktigste komponenten i alt elektrisk utstyr.

Les mer »
Batteripatent

Et nytt patent for å forbedre batterisikkerheten

Celltech (Zhongshan) Ltd, et søsterselskap i Celltech Group, har nylig blitt tildelt enda et patent. Denne gangen for en dual beskyttelseskrets for litiumbatterier. Denne spennende utviklingen representerer et betydelig skritt fremover for Celltech, og bidrar til å etablere selskapet som en høyteknologisk aktør i batteribransjen.

Les mer »
Celltech Solutions Factory Opening

Åpning av fabrikk

Vår søsterselskap, Celltech Solutions Oy, har åpnet en ny fabrikk som produserer batteriplattformer for industriell elektrifisering i Tampere, Finland. Fabrikken ble innviet 4. oktober 2022, og produksjonsserien vil starte tidlig i 2023.

Les mer »