Service

Hos Celltech forstår vi at ikke alle våre kunder er UPS- og batterieksperter, eller vet alt om strømløsninger. Derfor er vi forpliktet til å tilby enestående kundeservice, som inkluderer veiledning om sikker og ergonomisk installasjon av batterisystemer, opplæring for sikker bruk i ulike situasjoner, teknisk support og vedlikeholdstjenester ved behov.

Installasjon og idriftsettelse

Vårt team av eksperter er alltid tilgjengelig for å hjelpe deg med installasjon og igangsetting av dine UPS-, batteri- og  strømforsyningssystemer. Vi sørger for at de blir installert riktig og i samsvar med gjeldende bransjestandarder. I tillegg er opplæringsprogrammene våre designet for å gi deg kunnskapen og ferdighetene du trenger for å betjene batterisystemene dine på en trygg og effektiv måte.

Teknisk støtte og vedlikeholdstjenester

Vi tilbyr også teknisk support og vedlikeholdstjenester for å sikre at systemene dine fungerer optimalt. Våre eksperter er alltid tilgjengelige for å besvare spørsmålene dine og gi deg den støtten du trenger. I tillegg tilbyr vi omfattende garantier for å gi deg trygghet.

Hos Celltech er vi forpliktet til bærekraft, og derfor tilbyr vi gjenvinningstjenester for å sikre at batteriene dine blir avhendet på en ansvarlig måte. Vi tilbyr også reservedeler for å sikre at systemene dine forblir operative i tilfelle en feil oppstår.

Vi er forpliktet til å gi våre kunder den støtten de trenger for å sikre at UPS- og batterisystemene deres fungerer effektivt og sikkert. Kontakt oss i dag for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe deg.